آشنایی با معاملات الگوریتمی

آیا تا این لحظه واژه معاملات الگوریتمی به گوشتان خورده است؟! زمانی که معاملات بورس راه اندازی شد، سرعت پردازش در رایانهها به شکل امروزی نبود و این بازارها به وجود آنها وابسته نبود. بنابراین در آن زمان معاملات به صورت دستی و حضوری و بطور سنتی انجام میشد. هر شخصی برای خرید یا فروش سهام در بازار بورس ایران باید خود را به خیابان حافظ میرساند تا اولا از روی تابلو قیمتهای به روز شده را ببیند و سپس برای خرید یا فروش سهم خود باید فرمهای مربوطه را پر میکرد. اما امروزه به لطف پیشرفت در سیستمهای نرمافزاری و سختافزاری و در دسترس بودن اینترنت، در حالی که در خانه یا محل کار خود در حال نوشیدن یک چای گرم هستید تنها با وارد شدن به سایت کارگزاری خود و با زدن یک دکمه میتوانید سهام خود را خریداری یا بفروش برسانید.
اما در حال حاضر نرم افزارها و سخت افزارهای رایانهای، کار را برای ما از این هم راحتتر کردهاند. دکمهای را که معاملهگر بدون استراتژی خاصی برای خرید یا فروش سهم خود با هر حالت روحی و روانی میزند نیز رایانه عهده دار آن است و معاملات را بدور از هیچ استرس روحی و روانی و با توجه به استراتژی معاملاتی میخرد و یا میفروشد. حال کمی فراتر می رویم میخواهیم معاملات هوشمندانهتر انجام شود مثلا اول شرایط بازار را بسنجد و بعد میزان سرمایه را چک کند و سپس وارد معامله شود، به این گونه معاملات که هوشمندی خاصی دارند، معاملات الگوریتمی میگویند.
معاملات الگوریتمی چیست؟
اگر بخواهیم به زبان ساده معاملات الگوریتمی را بیان نماییم، به هر نوع معامله هوشمندانه که به صورت خودکار یا نیمه خودکار توسط رایانه برنامهریزی شود را معاملات الگوریتمی می گویند که این کار نیز با زبان پایتون قابل دسترسی خواهد بود.
🔅 برای شرکت در دوره جامع معاملات الگوریتمی به سایت دیتاوست مراجعه نمایید.
درباره علی رئوفی
علی رئوفی متخصص هوش مصنوعی و اقتصاد، با سابقه درخشان در زمینه تحلیل داده و کاربرد هوش مصنوعی در صنعت مالی است. ایشان دارای دکترای اقتصاد مالی از دانشگاه علامه طباطبایی و سابقه تدریس در دانشگاه و ارائه مقالات علمی در مجلات معتبر هستند. تمرکز اصلی دکتر علی رئوفی بر کاربرد هوش مصنوعی در پیشبینی بازارهای مالی، مدیریت ریسک، و بهینهسازی سبد سرمایهگذاری است. ایشان با تسلط بر ابزارهای مختلف تحلیل داده و مهارتهای برنامهنویسی، به ارائه خدمات مشاوره به شرکتهای فعال در صنعت مالی میپردازند.
نوشتههای بیشتر از علی رئوفی
دیدگاهتان را بنویسید